15.6 C
Lloret de Mar
Els testicles penjats a l'arbre

Troben uns testicles de porc senglar penjats a un arbre al bosc de Can Sota

L'Ajuntament, que els va retirar de seguida, ha notificat els fets a l'Associació de Caçadors del municipi i els ha recordat que aquesta pràctica no està permesa.

Els testicles penjats a l'arbre

Darreres Notícies

Troben uns testicles de senglar penjats a un arbre a Lloret de Mar. Segons el Diari de Girona, l’Ajuntament va retira ahir al migdia les despulles i ha notificat els fets a l’Associació de Caçadors del municipi.

Les restes d’animal les va trobar una veïna mentre passejava per la zona del bosc de Can Sota. Un cop notificat al consistori, l’Agent Auxiliar de protecció de l’entorn va acudir al lloc i va procedir a retirar les despulles obrint una acta d’inspecció dels fets.

El regidor de l’àrea d’Espai Urbà i Sostenibilitat del municipi, Jordi Orobitg, en declaracions al diari diu que els consta que és una pràctica habitual dels caçadors per evitar que l’olor de l’animal traspassi a la carn. Tot i que no hi ha constància de l’autor dels fets, l’Ajuntament va posar-se en contacte amb l’Associació de Caçadors de Lloret de Mar per demanar-los que facin constar als seus associats que aquestes pràctiques no estan permeses.

En aquest sentit, el portaveu del PACMA a Catalunya, Nacho Pascual, va denunciar els fets i va constatar que el partit havia de notificar-los a l’àrea de Medi Ambient i a la Policia Local del municipi. Diu Nacho Pascual que “es tracta d’un acte deliberat i cal que es depurin responsabilitats, s’ha de retirar l’animal i investigar qui ha pogut fer això”.

spot_img

El + Vist