17.2 C
Lloret de Mar
Tik Tok, la xarxa social 'mes jove'.

Turisme s’estrena a Tik Tok amb vídeos sobre la variada oferta de Lloret de Mar

Es tracta de la xarxa social de moda entre els joves.

Tik Tok, la xarxa social 'mes jove'.

Darreres Notícies

Lloret Turisme estrena nova xarxa social. Des d’ara, tota l’oferta de la destinació també es podrà consultar a través de TikTok. Amb la presència en aquesta plataforma, es pretén connectar amb el públic jove, per tal de donar a conèixer la varietat de propostes turístiques que hi ha a Lloret.

Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, convida els veïns a seguir el nou compte a Tik Tok. I afegeix que ens venia de gust trobar una plataforma per connectar amb els joves, per mostrar una destinació vital i fresca com és Lloret”.

En el nou TikTok de Lloret Turisme es poden visualitzar vídeos que mostraran l’entorn natural i patrimonial de la destinació. D’aquesta manera, es vol potenciar la imatge de la vila pel que fa a les propostes esportives i culturals, a més de la resta de l’oferta i la tasca que duen a terme els sectors públic i privat.

Ara mateix s’hi poden veure vídeos de la costa, del mar, tant per sobre com per dins, dels jardins de Santa Clotilde, d’activitats esportives, del miniclub a la platja o del festival Som de Mar.

Actualment, Lloret Turisme es troba present a les següents xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram i, ara, TikTok. A més, en l’àmbit professional, també té un perfil a LinkedIn i té canal a Youtube.

spot_img

El + Vist