19.2 C
Lloret de Mar
Un moment de l'espectacle, representat al Teatre de Lloret.

UAP Poder 23 es representarà a la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda

L’obra, que té un format de musical, hi participen alumnes dels instituts Coll i Rodés, Rocagrossa i Sant Quirze.

Un moment de l'espectacle, representat al Teatre de Lloret.

Darreres Notícies

L’espectacle “UAP Poder 23” es representarà a la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda el proper dilluns, 1 de maig. L’obra, que té un format de musical, compta amb un repartiment integrat per alumnes dels instituts Coll i Rodés, Rocagrossa i Sant Quirze, així com altres centres de Girona, Olot i Figueres.

Cèlia Tresserras, professora de Música del Coll i Rodés, exposa que la participació de la UAP -que vol dir PAU al revés- ha suposat tot un regal per a l’alumnat. Afegeix que “tenim tots els nens molt il·lusionats i creiem que serà una experiència d’allò més enriquidora”.

El musical va sobre el concepte del poder, des de la dominació del poder religiós, militar o polític, fins al poder dels joves per canviar l’ordre establert del món. L’espectacle es va poder veure al Teatre de Lloret, aquest mes de febrer, on es van fer diferents funcions amb un èxit absolut.

Ara el projecte farà el salt a la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda, un certamen en què s’oferirà un total de 77 funcions de companyies de Catalunya però també d’altres punts de l’estat, França, Itàlia, Bèlgica i Lituania. L’actuació tindrà lloc el proper dilluns, 1 de maig, a les 09.30h a l’Auditori de Pineda de Mar.

spot_img

El + Vist