11.9 C
Lloret de Mar
Els deu candidats a l'alcaldia

20.530 persones estan cridades a votar aquest diumenge, 24 de maig

A la ràdio farem un seguiment de la jornada electoral diumenge durant tot el dia.

Els deu candidats a l'alcaldia

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

Últim dia per demanar el vot a Lloret de Mar. Les 10 candidatures apuren les últimes hores de campanya al llarg d’aquest divendres, amb actes populars de fi de festa que tindran lloc aquest vespre i nit a diferents punts de la vila.

La intensitat d’aquesta darrera jornada donarà pas a un dissabte de reflexió, en què no està permesa cap activitat política i no es pot demanar el vot. El moment decisiu arribarà l’endemà diumenge, 24 de maig, amb les eleccions municipals.

Un total de 20.530 persones estan cridades a votar a Lloret. El cens electoral el formen els espanyols residents al municipi i els estrangers que viuen aquí que van manifestar la voluntat de votar.

El proper diumenge, la jornada electoral començarà a les 8, en què es constituiran 30 meses electorals, repartides a les 4 seus habituals: Casa de la Cultura, Esteve Carles, Pere Torrent i Pompeu Fabra.

A partir de les 9 obriran portes, perquè els veïns puguin exercir el dret a vot. Estaran obertes durant tot el dia, de forma ininterrompuda, fins a les 8 del vespre.

Aquí a la ràdio estarem treballant al llarg de tot el diumenge per donar a conèixer, al moment, les dades de participació i, al vespre, els resultats dels comicis de Lloret. Les xifres les donarem de la forma simultània per ràdio, per internet, Facebook i Twitter. Esperem que ens seguiu el proper 24 de maig.

A l’arxiu adjuntat, podeu escoltar el missatge dels deu candidats a l’alcaldia, amb el qual van tancar el debat de dilluns passat.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.