Dimecres, 3 març 2021
13.7 C
Lloret de Mar
Els deu candidats a l'alcaldia

20.530 persones estan cridades a votar aquest diumenge, 24 de maig

A la ràdio farem un seguiment de la jornada electoral diumenge durant tot el dia.

Els deu candidats a l'alcaldia

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Últim dia per demanar el vot a Lloret de Mar. Les 10 candidatures apuren les últimes hores de campanya al llarg d’aquest divendres, amb actes populars de fi de festa que tindran lloc aquest vespre i nit a diferents punts de la vila.

La intensitat d’aquesta darrera jornada donarà pas a un dissabte de reflexió, en què no està permesa cap activitat política i no es pot demanar el vot. El moment decisiu arribarà l’endemà diumenge, 24 de maig, amb les eleccions municipals.

Un total de 20.530 persones estan cridades a votar a Lloret. El cens electoral el formen els espanyols residents al municipi i els estrangers que viuen aquí que van manifestar la voluntat de votar.

El proper diumenge, la jornada electoral començarà a les 8, en què es constituiran 30 meses electorals, repartides a les 4 seus habituals: Casa de la Cultura, Esteve Carles, Pere Torrent i Pompeu Fabra.

A partir de les 9 obriran portes, perquè els veïns puguin exercir el dret a vot. Estaran obertes durant tot el dia, de forma ininterrompuda, fins a les 8 del vespre.

Aquí a la ràdio estarem treballant al llarg de tot el diumenge per donar a conèixer, al moment, les dades de participació i, al vespre, els resultats dels comicis de Lloret. Les xifres les donarem de la forma simultània per ràdio, per internet, Facebook i Twitter. Esperem que ens seguiu el proper 24 de maig.

A l’arxiu adjuntat, podeu escoltar el missatge dels deu candidats a l’alcaldia, amb el qual van tancar el debat de dilluns passat.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.