6.7 C
Lloret de Mar
Els deu candidats a l'alcaldia

20.530 persones estan cridades a votar aquest diumenge, 24 de maig

A la ràdio farem un seguiment de la jornada electoral diumenge durant tot el dia.

Els deu candidats a l'alcaldia

Darreres Notícies

Últim dia per demanar el vot a Lloret de Mar. Les 10 candidatures apuren les últimes hores de campanya al llarg d’aquest divendres, amb actes populars de fi de festa que tindran lloc aquest vespre i nit a diferents punts de la vila.

La intensitat d’aquesta darrera jornada donarà pas a un dissabte de reflexió, en què no està permesa cap activitat política i no es pot demanar el vot. El moment decisiu arribarà l’endemà diumenge, 24 de maig, amb les eleccions municipals.

Un total de 20.530 persones estan cridades a votar a Lloret. El cens electoral el formen els espanyols residents al municipi i els estrangers que viuen aquí que van manifestar la voluntat de votar.

El proper diumenge, la jornada electoral començarà a les 8, en què es constituiran 30 meses electorals, repartides a les 4 seus habituals: Casa de la Cultura, Esteve Carles, Pere Torrent i Pompeu Fabra.

A partir de les 9 obriran portes, perquè els veïns puguin exercir el dret a vot. Estaran obertes durant tot el dia, de forma ininterrompuda, fins a les 8 del vespre.

Aquí a la ràdio estarem treballant al llarg de tot el diumenge per donar a conèixer, al moment, les dades de participació i, al vespre, els resultats dels comicis de Lloret. Les xifres les donarem de la forma simultània per ràdio, per internet, Facebook i Twitter. Esperem que ens seguiu el proper 24 de maig.

A l’arxiu adjuntat, podeu escoltar el missatge dels deu candidats a l’alcaldia, amb el qual van tancar el debat de dilluns passat.

spot_img

El + Vist