13.7 C
Lloret de Mar
El flamant repartiment de 'La cabra o qui és Sílvia?'

Últimes entrades per a ‘La cabra o qui és Silvia?’, amb Emma Vilarassau i Jordi Bosch

És un dels plats forts d'aquesta temporada al Teatre de Lloret de Mar, dirigida per Ivan Morales, que se sent "molt còmode' a la vila.

El flamant repartiment de 'La cabra o qui és Sílvia?'

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Aquest dissabte arriba al Teatre de Lloret un dels plats forts de la temporada: “La cabra o qui és Sylvia?”, amb Emma Vilarassau i Jordi Bosch. Parella a la vida real que interpreta un matrimoni en aquesta comèdia dramàtica, que gira al voltant de l’amor, la gelosia i els ideals. La dirigeix Iván Morales -qui se sent “molt còmode quan ve a Lloret”-, amb dos intèrprets més: Roger Vilà i Jordi Martínez.

Es tracta d’una obra escrita pel nord-americà Edward Albee, traduïda i versionada per l’artista Josep Maria Pou, que explica la història d’un prestigiós arquitecte, en Martín, i de la seva exemplar família, formada per l’Stevie i en Billy. Però en Martín guarda un secret que el tortura i que només podrà explicar a un vell amic periodista, en Ross. La confessió provocarà una crisi en la vida harmoniosa d’una família quasi perfecta.

El director, Ivan Morales, exposa que la trama es desencadena a partir “d’un fet extrem però plausible que no deixa de ser una anècdota sobre què fem amb el nostre desig i el que fem per ser acceptats pels altres”.

https://twitter.com/TEATRECBS/status/1379750497352085507?s=20

“La cabra o qui és Sylvia?” es podrà veure aquest dissabte, al Teatre de Lloret, a partir de les 20 hores. Queden les últimes entrades a la venda. La funció comptarà amb tots els protocols de seguretat de la Covid-19 i els assistents hauran de seguir totes les mesures indicades, com l’ús obligatori de la mascareta.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.