13.6 C
Lloret de Mar
Neus Dalmau

Últimes places als cursos que organitza el LEAD als centres cívics

N'hi ha un de poesia i rapsòdia, un d'aquarel·la i guaix i un altre d'història de l'art. Aquest dilluns a la tarda, es poden fer inscripcions al centre cívic del Rieral.

Neus Dalmau

Darreres Notícies

El LEAD (Laboratori d’Expressions Artístiques i Desenvolupament) fa una crida als interessats a inscriure’s als cursos que organitza, que encara compten amb algunes places disponibles. La mestra és Neus Dalmau, que fa tres propostes diferents: poesia i rapsòdia; aquarel·la i guaix; i història de l’art.

Les classes començaran al novembre i s’allarguen fins al juny. El curs de poesia i rapsòdia es farà cada dilluns, de set a nou del vespre, al centre cívic de Can Sabata, mentre que el centre cívic del Rieral serà la seu dels altres dos cursos, d’aquarel·la i guaix i d’història de l’art, que es faran dimarts, de quatre a sis i de sis a set, respectivament.

Neus Dalmau és aquesta tarda al centre cívic del Rieral per recollir les inscripcions o bé els interessats poden trucar al 686 244 744.

En un altre ordre de qüestions, Neus Dalmau ha avançat que al gener estrenaran la Cantata de Randa al Palau de la Música. Els interessats en anar-hi, han de saber que hi haurà autocars gratuïts per anar fins a Barcelona i que ja es poden comprar les entrades per a l’espectacle al Disc Club.

spot_img

El + Vist