5.3 C
Lloret de Mar
Trastukada 2017

Últims dies per apuntar-se a la Trastukada de Festa Major de l’associació Joventut Sa Romana

La Trastukada es farà dissabte, a partir de les 19 hores des de la plaça de la Vila. El preu és de 10 euros i el tiquet es pot comprar al Puntet o a trastukada18@gmail.com.

Trastukada 2017

Darreres Notícies

Torna la Trastukada de Festa Major amb l’associació Joventut Sa Romana. La cita d’aquest dissabte al vespre preveu aplegar més de 350 persones, igual que l’any passat. Un membre de l’organització, Adrià Riera, explica que és una activitat d’èxit, similar al que es coneix com a correbars.

La convocatòria es farà a les set de la tarda d’aquest dissabte a la plaça de la Vila, on es farà la primera cervesa per iniciar un recorregut que pararà per diferents bars fins arribar a la plaça Germinal Ros, on hi haurà els concerts de barraques. Allà, l’Ajuntament i la Casa de Cúllar els oferiran una botifarrada i prendran l’última cervesa a la barraca de Sa Romana. El grup va acompanyat d’una xaranga que ambienta la festa.

Tot i que els participants prenen una cervesa a cada parada i, per tant, una beguda alcohòlica, els organitzadors sempre vetllen perquè sigui una celebració cívica i sense incidents. Al final del recorregut, els esperen els concerts de barraques, amb Projecte Mut, Els Catarres i l’Orquestra Diversiones.

Els interessats en participar-hi, que han de ser majors d’edat, poden comprar el tiquet de 10 euros al Puntet o bé contactar al correu trastukada18@gmail.com i fer una transferència bancària. Hi ha temps fins demà dimecres. Qui s’apunti dissabte mateix, entre cinc i dos quarts de set de la tarda a la plaça de la Vila, haurà de pagar 15 euros.

Cartell de la Trastukada
spot_img

El + Vist