17.4 C
Lloret de Mar

Un autocine de terror amb actuacions en viu, nou projecte dels creadors d’Horrorland a Lloret de Mar

AutoHorror Experiencie comença al 10 de juliol al pàrquing del Water World.

Cartell de l'espectacle
Cartell de l'espectacle

Darreres Notícies

Lloret de Mar serà la seu aquest estiu d’un autocinema de terror, amb actors que interactuaran en directe i efectes especials. Aquest nou concepte d’espectacle, únic a Europa, porta la marca dels creadors del parc temàtic Horrorland i del grup teatral Focus.

servicios profesionales jimenez

L’autocinema de terror tindrà lloc al pàrquing del parc aquàtic WaterWorld i començarà el 10 de juliol. Una esplanada amb capacitat per a 300 vehicles on s’instal·larà una pantalla de 144 metres quadrats i diferents efectes especials per tal de garantir la màxima immersió. Més de 30 actors s’encarregaran de completar l’experiència, interpretant personatges de terror, com zombies o monstres.

David Moreno, de l’organització, argumenta que Lloret és “un lloc fantàstic” com a destinació turística que “mou molta gent”. Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, subratlla que és una proposta que aporta “valor afegit” a la destinació i que s’adreça a públic de proximitat.

Des de l’inici de l’emergència sanitària, l’Ajuntament ha treballat amb l’objectiu de preparar la destinació el màxim possible a nivell de seguretat i prevenció sanitària.
L’AutoHorror Experience, que s’ajusta a les mesures de distància social, és tota una novetat pionera i una de les iniciatives lúdiques que hi haurà aquest estiu a la destinació, juntament amb un ampli programa de propostes culturals, ambientals i de lleure a l’aire lliure.

A l’autocinema de terror es projectaran fins a quatre pel·lícules diferents, que faran les delícies dels amants del gènere. Són ‘Train to Busan’, ‘La noche de las bestias’, ‘Freddy contra Jason’ i ‘La cabaña en el bosque’.

Els dijous es projectaran en versió original subtitulades en castellà. Els divendres i dissabtes es farà una doble sessió i els films seran projectats en castellà. Els diumenges es farà una única sessió.

Hi haurà dues modalitats d’entrades amb el cotxe. En una, anomenada Splash Zone, considerada la més immersiva, els actors interactuaran amb els ocupants del cotxe, fins al punt de ruixar-lo amb aigua o sang artificial. L’altra modalitat permet veure l’espectacle sense interacció. A més, el públic que vingui sense vehicle tindrà una zona amb gandules per gaudir d’aquest cinema a la fresca.

La preestrena tindrà lloc el 9 de juliol i serà una sessió dedicada al personal sanitari com a reconeixement i agraïment de la seva tasca durant aquests últims mesos. Ells seran els primers en gaudir d’aquesta nova experiència de forma totalment gratuïta.

L’endemà, 10 de juliol, començaran els passis, que s’allargaran fins a finals d’agost. Les entrades es poden adquirir a partir de 20 euros, al web www.horrobox.es. L’aforament és limitat.

spot_img

El + Vist