4.9 C
Lloret de Mar

Un centenar de participants es preveuen a la 3a Costa Brava Sup Race de Lloret de Mar

La principal novetat és que la prova de 'paddle surf' s'inclou dins del Gran Premi Costa Brava Sup Race i dins del Campionat de Catalunya.

Un grup preparat per a la sortida
Un grup preparat per a la sortida

Darreres Notícies

La tercera edició de la Costa Brava Sup Race a Lloret de Mar espera arribar al centenar de participants. La prova de paddle surf es disputa aquest dissabte i la principal novetat és que s’inclou dins del Gran Premi Costa Brava Sup Race, que compta també amb proves a Malgrat i Blanes. A més, la competició també s’inclou per primera vegada dins del Campionat de Catalunya.

Sortida del 2018 (Pere Peter Pan)

El tret de sortida, aquest dissabte, es farà a les tres de la tarda des del Club Nàutic. L’organitzador és Xavi Marina, que assegura que han dissenyat dos recorreguts, de 4 i 9 quilòmetres, que seran atractius per als participants, però també per al públic, amb sortida i arribada al Club Nàutic.

Xavi Marina, que assegura que les previsions són de bona mar, confia en arribar al centenar de participants. De moment, i per primera vegada, ja tenen inscrita una bona colla de francesos.

El paddle surf consisteix en navegar de peu sobre una taula de surf amb l’ajuda d’un rem. La prova d’aquest dissabte a Lloret compta amb un recorregut de nou quilòmetres per als practicants habituals d’aquesta disciplina, mentre hi ha un altre recorregut, de quatre quilòmetres, pensat per a debutants o persones que simplement tinguin ganes de passar una bona estona. I és que el més important, segons l’organització, és el bon ambient que es crea entorn a la competició, que es complementa amb un sopar al restaurant Àtics.

Dins del Gran Premi Costa Brava Sup Race, la de Lloret és la segona jornada; la primera es va fer a l’abril a Malgrat i l’última serà a Blanes el 31 d’agost. Les inscripcions estan obertes a través de la pàgina web del Costa Brava Sup Race.

spot_img

El + Vist