22.6 C
Lloret de Mar
El concert 'Electrobacasis'.

Un concert que trenca els tòpics de la música clàssica

Els Camerata Bacasis oferiran un espectacle per la revetlla de Sant Jordi, dins de la Capital de la Cultura Catalana.

El concert 'Electrobacasis'.

Darreres Notícies

Lloret de Mar celebrarà aquest dissabte la Revetlla de Sant Jordi amb un concert molt especial. Anirà a càrrec dels Camerata Bacasis, emmarcat dins de la Capital de la Cultura Catalana.

L’espectacle, anomenat “ElectroBacasis”, pretén trencar amb els tòpics d’una orquestra de música clàssica. Al llarg del concert, es podran escoltar cançons d’èxit dels últims 50 anys, autèntics “hits” de grups emblemàtics com Queen, ABBA o música dels DJ més actuals, com Avicii o David Guetta. Un dels integrants, Bernat Molas, assegura que tot això “amb el joc de llums dona un resultat estratosfèric”.

Els Camerata Bacasis oferiran una selecció de música moderna interpretada per joves músics i una orquestra de corda. Estarà acompanyada d’un DJ i una cantant a l’escenari. La formació, fundada al 2011 a Santpedor, portarà una 30a de persones al concert.

‘ElectroBacasis’ es durà a terme aquest dissabte, 22 d’abril, a dos quarts de deu de la nit, en un indret diferent: el pàrquing de la piscina municipal, per desubicar aquest tipus de propostes culturals.

spot_img

El + Vist