10.8 C
Lloret de Mar

‘Un dia qualsevol’ farà riure el públic parlant de la mort i la vellesa amb un missatge optimista

L'obra de Les Antonietes inaugura la temporada del Teatre de Lloret, aquest dissabte a les 21 hores. El preu de les entrades anticipades és de 18 euros.

Un dia qualsevol
Un dia qualsevol

Darreres Notícies

Una comèdia que parla de la mort, però amb un plantejament optimista i una conclusió clara: s’ha de viure intensament. Aquesta és la proposta de l’espectacle de la companyia Les Antonietes que inaugura la temporada al Teatre de Lloret aquest dissabte. Es titula Un dia qualsevol i, sota la direcció d’Oriol Tarrasón, la protagonitzen Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla.

Donen vida a tres usuaris d’una residència de gent gran i una de les seves cuidadores. L’actor Pep Ferrer explica que es tracta d’una obra vital i positiva i assegura que els espectadors riuran de valent; i és que Oriol Tarrasón aconsegueix fer comèdia parlant de tot el que gira entorn a la vellesa.

Els dos homes que surten a l’escenari, que comparteixen habitació, tenen una relació d’amistat basada en l’odi.

Un dia qualsevol ha fet temporada a la Villaroel de Barcelona i ha estat l’obra més vista al Festival Grec de Barcelona d’aquest 2019. El de Lloret serà el primer bolo d’una gira que els portarà per tot Catalunya. Un dels al·licients és que a cada municipi hi apareixeran un grup de veïns per ambientar la residència; en el cas de Lloret, seran sis membres del grup de teatre del Casal Municipal de la Gent Gran.

Un dia qualsevol es podrà veure aquest dissabte a les nou de la nit. El preu de les entrades anticipades és de 18 euros i a taquilla, el mateix dia de l’espectacle, de 20. A causa del problema informàtic que pateix l’Ajuntament, les entrades no es poden comprar de manera presencial, però es poden reservar trucant al Teatre, al telèfon 972 36 18 35, o bé adquirir a través de la pàgina web de l’equipament.

spot_img

El + Vist