15.3 C
Lloret de Mar
Inauguració del Terres Festival

Un documental sobre Climent Guitart inaugura la 4a edició del Terres Festival

Es tracta de l’únic festival de l’Estat espanyol especialitzat en films turístics. El documental es titula 'Climent Guitart, pioner del turisme' i ha estat produït per Minoria Absoluta.

Inauguració del Terres Festival

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Un revolucionari a nivell d’idees i projectes turístics i un visionari del sector. Així es defineix a Climent Guitart en el documental que ha inaugurat la quarta edició del Terres Festival.

El vicepresident de la Fundació Climent Guitart, Pere Cabañas, està molt content que s’hagi escollit aquest documental per inaugurar l’únic festival de l’Estat espanyol especialitzat en films turístics.

El documental es titula Climent Guitart, pioner del turisme i ha estat produït per Minoria Absoluta. És un documental que segueix la trajectòria de Climent Guitart, tant personal com professional, així com l’evolució turística a Catalunya en els últims 60 anys.

Pere Cabañas ha explicat que la idea inicial de la Fundació era escriure un llibre sobre la figura de Climent Guitart, però quan es va posar sobre la taula la proposta de fer un documental els va atraure molt.

A banda del festival, la Fundació Climent Guitart té la intenció de presentar el documental a Lloret de Mar. Seria el pròxim mes de novembre, en el marc de la Festa Major de Sant Romà.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.