7 C
Lloret de Mar

Un ‘escape room’ sobre Gabriel Ferrater, a la Biblioteca de Lloret

L'activitat, adreçada a joves a partir de 12 anys, es farà demà dimarts, a les 18 hores.

Escape Room sobre Gabriel Ferrater
Escape Room sobre Gabriel Ferrater

Darreres Notícies

La Biblioteca serà l’escenari d’un escape room dedicat al poeta Gabriel Ferrater, aquest dimarts a la tarda. L’activitat es du a terme coincidint amb la commemoració del Centenari del seu naixement i dels 50 anys de la seva mort.

L’activitat va a càrrec de Marçal Bayona, que explica que els participants hauran d’aconseguir obrir una caixa on s’hi guarda el llegat de l’ànima del poeta.

“Un bibliotecari ha trobat una caixa provinent de Joan Ferrater, que és el germà de Gabriel Ferrater, dient que dins la caixa s’hi guarda el llegat de l’ànima del Gabriel”

Marçal Bayona

Així doncs, d’una manera molt lúdica, els joves aprenen molts detalls sobre un dels grans poetes de la literatura catalana. De fet, la resposta que estan tenint amb aquesta iniciativa és molt bona i ja han creat escape rooms amb altres artistes.

“L’objectiu és des de les escoles o biblioteques poder fer formació prèvia, però, si no, des de la mateixa caixa ja es descobreix molta part de la seva història, biografia i també de la poesia”

Marçal Bayona
Gabriel Ferrater
Gabriel Ferrater

L’escape room sobre Gabriel Ferrater s’adreça a joves a partir de 12 anys i es durà a terme demà dimarts, a les sis de la tarda, a la Biblioteca de Lloret. Cal fer inscripció prèvia.

spot_img

El + Vist