16 C
Lloret de Mar

Un espectacle de dansa aèria, ‘Vogar’, inaugurarà la Capital de la Cultura Catalana

L'espectacle, de la companyia Les Estampades, té com a protagonista la Dona Marinera. Es podrà veure dissabte, a les 19 hores, a la façana de la Casa de la Cultura.

Un assaig de l'espectacle 'Vogar'
Un assaig de l'espectacle 'Vogar'

Darreres Notícies

La figura de la Dona Marinera és la protagonista de l’espectacle de dansa aèria Vogar, que aquest dissabte inaugurarà oficialment la Capitalitat de la Cultura Catalana a Lloret de Mar. Un espectacle de la companyia Les Estampades que es farà a la façana de la Casa de la Cultura.

servicios profesionales jimenez

L’espectacle l’ha preparat la companyia Les Estampades, que a través de la Dona Marinera vol explicar l’evolució del paper de la dona en un poble mariner com Lloret de Mar, tal com ha detallat el director de la companyia, Sergi Ots.

“Explicar l’herència de poble mariner a través d’aquesta figura de dona i de tot l’alliberament que va viure en canviar el paradigma on les dones van passar d’esperar a la platja a saltar a la mar”

Sergi Ots

Sergi Ots apunta que l’espectacle permetrà veure la Casa de la Cultura des d’una perspectiva nova.

“Envairem racons de l’edifici que segurament molta gent mai s’hagués imaginat que algú podia estar penjat o sortir d’una finestra de la manera que ho farem”

Sergi Ots

L’acte s’ha programat per aquest dissabte, a les set de la tarda, a la plaça Pere Torrent.

spot_img

El + Vist