29.9 C
Lloret de Mar
Una escena de l'espectacle

Un homenatge a ‘El Rey León’ arriba al teatre municipal de Lloret amb totes les entrades exhaurides

L'espectacle, a càrrec de la companyia Onbeat, es representarà al teatre municipal avui i demà a la tarda amb tres funcions. El porta a Lloret l'empresa Audioselva.

Una escena de l'espectacle

Darreres Notícies

Entrades exhaurides per veure el tribut a El Rey León que l’empresa Audioselva fa arribar a Lloret avui i demà amb tres funcions programades. Es tracta d’una versió lliure de la mítica història de Walt Disney. Un membre de la companyia Onbeat, Antonio Martín, matisa que no és un musical que vol reflectir la pel·lícula, sinó que és un homenatge a El Rey León.

Els impulsors asseguren que hi haurà interacció amb el públic, veus espectaculars en directe, una gran posada en escena i coreografies atractives. Una de les peculiaritats de l’espectacle és que es cantaran cançons que no s’han cantat mai abans a l’Estat espanyol. A més, el toc de tragèdia de la pel·lícula original es transforma en una comèdia.

Antonio Martín ha volgut ressaltar, també, que les cançons mantenen la lletra original. Tot plegat, assegura, el converteix en el millor tribut de tot l’Estat.

En l’any i mig que porta rodant per tot l’Estat, la companyia Onbeat ja ha fet més de 130 funcions. I avui i demà arriba al teatre municipal de Lloret. L’espectacle és avui a les sis de la tarda i demà a les cinc i a dos quarts de vuit. Les entrades, però, estan exhaurides per a les tres funcions.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img