17.1 C
Blanes
El fum sortint de Disco Tropics durant l'incendi d'aquest matí

Un incendi al Tropics omple de fum la riera de Lloret

El foc ha obligat a desallotjar l'hotel Xaine i a confinar l'hotel Maria del Mar.

El fum sortint de Disco Tropics durant l'incendi d'aquest matí

Darreres Notícies

Un incendi a la discoteca Tropics ha obligat a desallotjar l’hotel Xaine i a confinar l’hotel Maria del Mar. El foc ha generat força fum arreu de la riera i voltants, i tot indica que s’ha originat per un problema elèctric a l’interior de la discoteca. El primer tinent d’alcalde, Jordi Martinez, explica que no ha calgut tallar el trànsit de l’avinguda Just Marlès.

Els serveis d’emergència han hagut d’atendre una persona, per inhalació de fum i amb un atac d’ansietat. Segons fonts municipals, l’incendi ja es troba pràcticament extingit sobre les 11h. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat els bombers, policia local, mossos, protecció civil i SEM.

circo de las estrellas

El foc s’ha originat cap a les vuit del matí en una de les barres de la sala –la més petita de l’establiment- per motius que s’estan investigant. Segons han informat des de la discoteca, com que el local tanca a les sis del matí les flames només han provocat danys materials. A més, asseguren que l’edifici està sectoritzat i això ha evitat que el foc es propagués per d’altres espais.

La discoteca preveu reobrir aquest mateix divendres amb normalitat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist