14.7 C
Lloret de Mar

Un massatge sonor fet amb bols tibetans obrirà l’actuació de Xevi Compte

L'instrumentalista actuarà avui a Lloret per oferir un conjunt de peces diverses emparellades tocades amb el piano. Serà a les 21 hores al Teatre.

L'instrumentalista amb els bols tibetants
L'instrumentalista amb els bols tibetants

Darreres Notícies

Una introducció amb bols tibetans a mode de massatge sonor i un conjunt de peces diverses emparellades i tocades amb el piano. En això consisteix la proposta que fa Xevi Compte per al concert que acollirà aquest vespre el Teatre de Lloret.

servicios profesionales jimenez

L’instrumentalista titula la seva actuació Divertiments per a piano, ja que entén la música com un divertiment i hi juga. La introducció, com dèiem, la farà amb bols tibetans, afinats en diferents tons, que Xevi Compte utilitza com a instruments musicals.

El concert és la segona sessió del cicle Nits de Piano, organitzat pels Amics de la Música. L’actuació començarà a les nou de la nit, a la sala d’assaig del Teatre. El preu de les entrades és de 18 euros, tot i que hi ha un abonament de 25 euros per als dos concerts que queden del cicle, avui i dijous vinent.

L’actuació del dia 27 es titula Cançons marineres: de Monteverdi a l’havanera i anirà a càrrec de la soprano Lorena Garcia, la pianista Viviana Salisi i el rapsode Joan Pau Romaní.

spot_img

El + Vist