19.2 C
Lloret de Mar

Un miler de persones participen a la Marxa de les Ermites del Xino-Xano, una de les més emblemàtiques

La marxa, que ha assolit la 40a edició, ha comptat amb caminants de la vila i de fora i la voluntat ha estat de recordar els antics camins de Lloret.

Darreres Notícies

El temps finalment ha respectat la Marxa de les Ermites, que ha comptat amb prop de 1.000 persones. Els participants han fet un recorregut circular, de 18 quilòmetres, que inclou trams de muntanya i de mar, per les esglésies i ermites d’arreu del terme de Lloret de Mar.

La immensa majoria ha fet la marxa, aquest diumenge, tot ‘xino xano’. Però alguns l’han fet corrents, com Jordi Palaudelmàs. Ha estat el primer en arribar, amb un temps d’una hora i 16 minuts. Ha aprofitat per reivindicar el no a la prolongació de l’autopista.

La marxa de les ermites ha assolit la 40a edició, plenament consolidada, amb caminants de la vila i de fora. Han vingut, per exemple, de Blanes, Palafolls, de l’Escala, Bonmatí o Barcelona.

El recorregut, que passa per les ermites de les Alegries, Sant Pere del Bosc o Santa Cristina, ha comptat amb una novetat: el pont que travessa per sobre de l’avinguda de les Alegries.

La Marxa de les Ermites l’organitza cada any el Xino Xano, amb la voluntat de recordar els antics camins de Lloret, tal com ha explicat un dels membres de la penya, Joan Draper. La marxa, que compta amb la col·laboració de Lloret Turisme, té una arribada immillorable: un bon esmorzar, a base de botifarra, a peu de platja.

spot_img

El + Vist