15.6 C
Lloret de Mar
La reconeguda pianista.

Un repertori clàssic de Brahms, Chopin i Rachmaninov inaugura el cicle de piano avui al Teatre

La reconeguda pianista ucraïnesa Elena Lasco actuarà aquest divendres a la vila, en el primer concert del Cicle Nits de Piano al Teatre, que organitza els Amics de la Música de Lloret.

La reconeguda pianista.

Darreres Notícies

La reconeguda pianista ucraïnesa Elena Lasco actuarà aquest divendres a la vila, en el primer concert del cicle Nits de Piano al Teatre, que organitza els Amics de la Música de Lloret. L’artista explica que oferirà un programa de repertori clàssic, format per peces de Brahms, Rachmaninov i Chopin.

Elena Lasco va ser una nena prodigi en el món de la música. Nascuda a Ucraïna i formada a Rússia, resideix actualment a Barcelona. Ha mostrat en moltes ocasions el seu talent en la improvisació i també ha destacat en la música jazz i pop. A més, ha estat compositora, ha gravat al llarg de la seva carrera un gran nombre de treballs, i també ha comptat amb el seu propi programa de televisió.

Elena Lasco 2 1408x938 1
La pianista Elena Lasco

El concert “Misticisme i romanticisme” serà aquest divendres, a les vuit del vespre, al Teatre. El preu general és de 10 euros, mentre que pels jubilats i els estudiants és de 7 euros. A més, també s’ofereix un pack especial de 25 euros per accedir als tres concerts del cicle Nits de Piano.

signatura 1
Acte de signatura del conveni entre l’Ajuntament i Els Amics de la Música.

Els Amics de la Música, que acaben de signar un conveni amb l’Ajuntament, han programat dos concerts més amb els pianistes Rafael Vargas de Prado, el 14 de maig, i Xavier Ricarte, el 21 de maig. Es tracta de la 3a edició del cicle, que l’any passat no es va poder celebrar per la pandèmia. 

spot_img

El + Vist