11.7 C
Lloret de Mar

‘Un segundo bajo la arena’ arriba a El Trull amb les entrades exhaurides

La primera funció del Lloret Espai Off d'aquesta temporada es farà aquest divendres.

Un moment de l'obra 'Un segundo bajo la arena' (Col·lectiu Desasosiego)
Un moment de l'obra 'Un segundo bajo la arena' (Col·lectiu Desasosiego)

Darreres Notícies

Entrades exhaurides per al primer espectacle del cicle Lloret Espai Off d’aquesta temporada. L’obra es titula Un segundo bajo la arena i es representarà aquest divendres al restaurant El Trull.

servicios profesionales jimenez

L’espectacle, del Col·lectiu Desasosiego, parteix de l’argument de Bodas de sangre de Federico García Lorca. Un dels dramaturgs, Àlex Solsona, explica que el títol Un segundo bajo la arena és una crítica al fet que Lorca, igual que tantes altres persones anònimes, va ser enterrat en una cuneta durant la Guerra Civil.

“Volem endinsar-nos uns segons sota la sorra on hi ha tants morts encara enterrats que no sabem on estan i explicar part de la seva història i part de la dramatúrgia i de la poesia de Lorca”

Àlex Solsona

En aquesta ocasió, tres de les convidades i un dels músics del casament entre El Novio i La Novia han quedat atrapades al banquet, mentre que la resta de convidats han marxat per un seguit de contratemps.  

L’obra barreja teatre i música en directe i fa que el públic s’acabi convertint en un nou convidat del popular casament i d’aquesta manera es pot reprendre la celebració. Per això Àlex Solsona assegura que El Trull és un espai ideal per a aquest espectacle.

“Creiem que és el lloc més adequat que existeix, un lloc on es fan casaments, per fer el nostre ‘Bodas de sangre’, ens resulta fascinant”

Àlex Solsona

L’espai que se’ls va oferir des del restaurant els va encaixar de seguida, tal com ha apuntat Ferran Rafa, responsable d’esdeveniments d’El Trull.

“És maco perquè donarem cabuda a un casament diferent, ambientat als anys trenta, i pot ser molt maco”

Ferran Rafa

És la primera vegada que des d’El Trull acullen una obra de teatre i deixen la porta oberta a fer-ho més cops, perquè consideren que és una molt bona iniciativa. A més, els espectadors que ho vulguin poden completar la nit amb un menú especial que ofereix el restaurant.

Un segundo bajo la arena, el primer espectacle d’aquesta temporada del Lloret Espai Off, es representarà aquest divendres al restaurant El Trull amb totes les entrades exhaurides de fa dies.

spot_img

El + Vist