13.7 C
Lloret de Mar
Un dels participants al taller del pla de transformació digital de Lloret Turisme

Una 20a d’operadors aprenen a millorar les fotos i vídeos amb el mòbil per promocionar els seus establiments

Han participat en el taller que s'ha fet aquest dimecres a Lloret de Mar en el marc del pla de transformació digital de la destinació.

Un dels participants al taller del pla de transformació digital de Lloret Turisme

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

La reputació és molt important en el sector del turisme i per tant també ho és per a Lloret de Mar. Anys enrere, aquesta reputació es construïa a partir dels comentaris que els usuaris feien en plataformes com Booking o Trip Advisor. Actualment, els futurs turistes busquen una destinació i un allotjament o servei a partir de fotografies que troben a les xarxes socials, com Instagram

Amb aquesta premissa, aquest dimecres s’ha fet a Lloret un taller pràctic, al carrer, per aprendre a fer fotos i vídeos amb el telèfon mòbil. L’han realitzat més d’una 20a de representants del sector, entre hotels i agències de viatges. El coordinador és Rafael de Jorge. 

En aquest taller, els participants han fet fotos i vídeos amb el telèfon mòbil de la Dona Marinera, la parròquia de Sant Romà, la platja i del castell. Entre els participants hi havia Edu Temprano, de l’agència de viatges Radial Tours, Jordi Martí, de Traveltec, Dunia Ferran, de l’hotel Xaine Park i Laura Arce, de la cadena hotelera Samba.

Amb el mateix dispositiu, han après un seguit de tècniques senzilles amb les quals donen un efecte o un altre a les imatges.  Tots els participants tenen clar que han de plasmar els atractius dels seus establiments, serveis i també de la destinació, en fotografies.

Un altre aspecte important de la transformació digital és que les imatges han d’arribar fins al client i que la via més directa són les xarxes socials.

Aquest taller forma part del pla de transformació digital, iniciat la tardor passada a Lloret, amb la implicació del sector públic i privat de la destinació. Hi participen prop de 70 operadors professionals, que representen la gestió de més del 60% de les places hoteleres, del 30% dels apartaments i de la meitat de les places de càmpings. 

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.