10.1 C
Lloret de Mar

Una 70a d’especialistes visiten els jardins de Santa Clotilde per conèixer-ne el funcionament

La trobada la va organitzar l’ELCA, l’Associació Europea d’Empreses de Jardineria i Paisatgisme.

Jardins de Santa Clotilde
Jardins de Santa Clotilde

Darreres Notícies

Una setantena de jardiners i tècnics paisatgistes van visitar, aquest cap de setmana passat, els jardins de Santa Clotilde, amb l’objectiu de conèixer l’organització tècnica i les activitats que es duen a terme a l’equipament lloretenc al llarg de l’any.

La visita es va centrar en diferents aspectes de manteniment i gestió de l’equipament, així com la planificació del personal de jardineria del recinte. Segons Andreu Massoni, president de la Federació Espanyola de l’ELCA, l’Associació Europea d’Empreses de Jardineria i Paisatgisme, als participants a la trobada, provinents d’arreu d’Europa i dels EUA, els van agradar molt els jardins i la gestió que se’n fa. Tot i que Massoni reconeix que sempre hi ha coses a millorar, considera que a Lloret es va pel bon camí.

Segons Massoni, una de les funcions de l’ELCA és, a través del Parlament europeu, potenciar els espais verds dins dels municipis, sobretot de les ciutats, pels beneficis que comporten aquestes zones.

La visita als jardins de Santa Clotilde s’emmarca en el congrés de tardor que ha organitzat l’associació, que aglutina professionals de la jardineria i el paisatgisme d’arreu del món.

spot_img

El + Vist