17.4 C
Lloret de Mar

Una cursa tematitzada en els pirates, al nou camí de ronda

La Pirate's Race, adreçada al públic familiar, està prevista el 2 d'octubre a Lloret de Mar.

Mullera i Moreno als estudis presentant la Pirates Race
Mullera i Moreno als estudis presentant la Pirates Race

Darreres Notícies

El nou camí de ronda que va des de la Roca d’en Maig fins al Castell de Sant Joan compta amb una cursa tematitzada. Anomenada Pirate’s Race, la qual estava prevista setmanes enrere, finalment s’ha programat per al 2 d’octubre.

servicios profesionales jimenez

És una proposta adreçada a públic familiar, apta per a totes les edats, en què el principal al·licient és que durant el recorregut, els corredors trobaran tot tipus de personatges, com el doble de Johnny Depp a Espanya o el capità Bravosa, tal i com destaca un dels organitzadors, Paco Moreno.

Doble de Johnny Depp a Espanya caracteritzat de pirata
Doble de Johnny Depp a Espanya caracteritzat de pirata

L’exatleta Àngel Mullera, un altre dels organitzadors, destaca que “encara hi ha qui no coneix el nou camí de ronda, no es tracta d’arribar primer, sinó de passar-s’ho bé“.

El camí de ronda de Lloret a Canyelles (Mari C. Gerena)
El camí de ronda de Lloret a Canyelles (Mari C. Gerena)

Les inscripcions ja estan obertes per a la Pirate’s Race del proper 2 d’octubre, que és un diumenge. La sortida serà a les 10.30h des de la Roca d’en Maig i en acabar, hi haurà un vermut a l’hotel Samba.

Les inscripcions, que parteixen dels 5 euros, es poden fer en línia a popuevents.com, o presencialment al Puntet o el mateix dia de la prova. Els organitzadors de la Pirate’s Race proposen als participants que participin disfressats.

spot_img

El + Vist