7 C
Lloret de Mar

Una dona mossega un policia quan l’anaven a detenir per resistència a l’autoritat

La Policia Local va detenir també un home, igualment de nacionalitat francesa, en negar-se a pagar una multa d'estacionament. Els fets van passar divendres al carrer Torrentó.

Caserna de la Policia Local i Protecció Civil
Caserna de la Policia Local i Protecció Civil

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret de Mar ha detingut dues persones per negar-se a pagar una multa, una de les quals ha acabat mossegant un agent. Els fets han passat aquest divendres, 23 de setembre, al carrer Torrentó, al centre de la vila.

Segons fonts municipals, hi havia un vehicle amb matrícula francesa estacionat en una zona de càrrega i descàrrega. Es va comunicar als ocupants del turisme que havien de pagar la multa corresponent i es van negar. Quan se’ls va demanar que s’identifiquessin, tampoc no ho van fer tal i com exposa el regidor de Seguretat, Jordi Sais.

Llavors, una de les passatgeres va mossegar en el braç a un dels agents, fins al punt de fer-li ferides que van requerir que anés a l’hospital.

Finalment els dos ocupants del vehicle, de nacionalitat francesa, van ser detinguts per atemptat i resistència a l’autoritat. El vehicle va ser traslladat al dipòsit municipal.

spot_img

El + Vist