26.1 C
Lloret de Mar
La recepció d'un hotel (ACN)

Una dotzena d’empreses presentaran els seus projectes de transformació digital

El Pla de Transformació Digital ha tingut una durada de sis mesos, d'octubre a març, i ha comptat amb 67 participants entre les agències de viatges i el sector de l’allotjament. La presentació es farà aquest divendres, al Teatre.

La recepció d'un hotel (ACN)

Darreres Notícies

Lloret Turisme preveu, de cara a divendres, presentar alguns dels projectes impulsats a partir del Pla de transformació digital que s’ha dut a terme al llarg de tot l’hivern.

El Pla ha tingut una durada de sis mesos, d’octubre a març, i ha comptat amb 67 participants entre les agències de viatges i el sector de l’allotjament (que representen la gestió del 62% de les places hoteleres del municipi, del 30% dels apartaments i el 50% de les places de càmpings). La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, explica que han estat uns mesos de treballar molt dur.

“Per exemple, el chek-in dels hotels poder-lo fer ‘online’ o automatitzar processos dins dels establiments que permetin que els seus equips se centrin més en el tracte en les persones i no en fer coses mecàniques”

Elizabeth Keegan

Aquest divendres es presentaran una quinzena de projectes i es lliuraran diplomes a tots els empresaris que han participat a la formació. L’acte es farà aquest divendres al matí al Teatre i comptarà amb l’assistència de l’Agència Catalana de Turisme i del Patronat de Turisme Costa Brava.

spot_img

El + Vist