13.9 C
Lloret de Mar
La recepció d'un hotel (ACN)

Una dotzena d’empreses presentaran els seus projectes de transformació digital

El Pla de Transformació Digital ha tingut una durada de sis mesos, d'octubre a març, i ha comptat amb 67 participants entre les agències de viatges i el sector de l’allotjament. La presentació es farà aquest divendres, al Teatre.

La recepció d'un hotel (ACN)

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Lloret Turisme preveu, de cara a divendres, presentar alguns dels projectes impulsats a partir del Pla de transformació digital que s’ha dut a terme al llarg de tot l’hivern.

El Pla ha tingut una durada de sis mesos, d’octubre a març, i ha comptat amb 67 participants entre les agències de viatges i el sector de l’allotjament (que representen la gestió del 62% de les places hoteleres del municipi, del 30% dels apartaments i el 50% de les places de càmpings). La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, explica que han estat uns mesos de treballar molt dur.

“Per exemple, el chek-in dels hotels poder-lo fer ‘online’ o automatitzar processos dins dels establiments que permetin que els seus equips se centrin més en el tracte en les persones i no en fer coses mecàniques”

Elizabeth Keegan

Aquest divendres es presentaran una quinzena de projectes i es lliuraran diplomes a tots els empresaris que han participat a la formació. L’acte es farà aquest divendres al matí al Teatre i comptarà amb l’assistència de l’Agència Catalana de Turisme i del Patronat de Turisme Costa Brava.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.