21.8 C
Blanes

Una empresa farà una auditoria al conveni entre l’ajuntament i l’empresa de l’aigua

Una empresa auditora estudiarà el conveni entre l'ajuntament i l'empresa Acualia, que s'encarrega des de fa dos anys de gestionar el servei d'aigua potable a Lloret. L'informe que redacti és el primer pas a la pràctica que ha generat el contenciós presentat pel grup socialista, que està en contra d'externalitzar el servei perquè considera que […]

Darreres Notícies

Una empresa auditora estudiarà el conveni entre l'ajuntament i l'empresa Acualia, que s'encarrega des de fa dos anys de gestionar el servei d'aigua potable a Lloret. L'informe que redacti és el primer pas a la pràctica que ha generat el contenciós presentat pel grup socialista, que està en contra d'externalitzar el servei perquè considera que no és necessari.

 

circo de las estrellas

Segons la portaveu del PSC, Lucía Echegoyen, el govern local, format per CiU i PP, va decidir privatitzar el subministrament d'aigua “per poder obtenir diners per a inversions a través d'una altra via que no fos el préstec”. Unes inversions que, segons el principal grup de l'oposició, no s'han revertit en millores per la xarxa d'aigua sinó en altres projectes o actuacions que no tenen res a veure.

 

Tot plegat fa que la denúncia, segons el PSC, tingui avui “més sentit que mai”. Segons el grup socialista, els diners obtinguts a través del conveni amb l'empresa Acualia s'han destinat a temes de medi ambient, a comprar terrenys per urbanisme o a finançar part del futur complex cultural d'oci de la plaça Pere Torrent.

 

El grup socialista espera que el peritatge estigui enllestit en els pròxims mesos, tot i que reconeix que són temes que van lents. Si avui hem conegut l'estat d'aquest procés engegat pel PSC de Lloret en contra de la privatització del servei de l'aigua, demà sabrem la resposta que dóna el govern local, a través del regidor d'hisenda, Josep Valls.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist