15.1 C
Lloret de Mar

Una exposició en homenatge als vogadors s’inaugura aquest vespre

La Biblioteca se suma a la celebració de la Festa Major de Sant Romà amb dues activitats: d’una banda, avui inaugura una exposició dedicada al rem i, de l’altra, a finals de mes farà una gimcana fotogràfica per a la Viquipèdia. Comencem parlant de l’exposició titulada Vogadors, que s’inaugura aquest vespre a la Casa de […]

Exposició a la Casa de la Cultura
Exposició a la Casa de la Cultura

Darreres Notícies

La Biblioteca se suma a la celebració de la Festa Major de Sant Romà amb dues activitats: d’una banda, avui inaugura una exposició dedicada al rem i, de l’altra, a finals de mes farà una gimcana fotogràfica per a la Viquipèdia.

Comencem parlant de l’exposició titulada Vogadors, que s’inaugura aquest vespre a la Casa de la Cultura. La directora de la biblioteca, Hermínia Marco, ha explicat que la mostra compta amb quatre llaguts, a banda de tot tipus d’elements relacionats amb els diferents clubs de rem de la vila.

La mostra, que és un homenatge als vogadors i també a l’antiga pesca a Lloret, es complementarà amb diferents activitats, com ara un tast de rem demà divendres, en què tothom que ho vulgui podrà fer servir un ergòmetre, que és una màquina que simula el rem.

El 21 de novembre, s’ha programat un taller de nusos mariners i una xerrada de l’historiador Joan Domènech, que parlarà del renaixement de la pràctica del rem a la vila, a finals dels anys 80.

La biblioteca ha decidit muntar aquesta exposició perquè l’equipament fa un servei a la ciutadania.

L’altra activitat de Festa Major que organitza la Biblioteca, com dèiem, és una gimcana de fotografies per a la Viquipèdia. La gimcana es farà el 22 de novembre i els interessats en participar-hi hauran d’inscriure’s.

spot_img

El + Vist