17.1 C
Lloret de Mar

Una exposició reivindica la dignitat de les persones que viuen en zones de guerra

La mostra, que es pot visitar a la biblioteca fins al 31 de març, arriba a Lloret de la mà de la Plataforma per la Pau i es titula 'Dignitat i Guerra. Les víctimes en els conflictes armats'.

Una de les fotografies de l'exposició 'Dignitat i Guerra' (Carles Palacio)
Una de les fotografies de l'exposició 'Dignitat i Guerra' (Carles Palacio)

Darreres Notícies

Reivindicar la dignitat de les persones que viuen en un territori en guerra. Aquest és l’objectiu de l’exposició de fotografies que es pot visitar aquests dies a la biblioteca de Lloret i que mostra una visió humana i propera de les víctimes en els conflictes armats.

servicios profesionales jimenez

Lloret de Mar és el primer municipi on es podrà veure aquesta exposició de la Coordinadora d’ONG Solidàries, que compta amb un recull d’imatges del cooperant Albert Tudela i el fotoperiodista Carles Palacio.

Una representant de la Plataforma per la Pau de Lloret, Maria Carme Bernat, valora molt positivament que s’hagi escollit el nostre municipi com a lloc d’estrena de l’exposició, que assegura que és molt interessant, perquè posa en valor la dignitat d’aquelles persones que pateixen una guerra o un conflicte armat. En aquest sentit, recorda que arreu del món hi ha molts conflictes desconeguts.  

“Desconeixem les desenes de guerres i conflictes armats oberts que hi ha a tot el món, que n’hi ha molts”

Maria Carme Bernat

I coincidint amb la setmana dels feminismes, Maria Carme Bernat posa de relleu la gran quantitat de dones que pateixen diferents violències en zones de guerres.

“En el món hi ha milions de dones víctimes de guerres que estan patint, pateixen violacions, humiliacions, etcètera i se’n parla poc”

Maria Carme Bernat

L’exposició Dignitat i Guerra. Les víctimes en els conflictes armats es podrà visitar a la biblioteca de Lloret fins al 31 de març. La inauguració es farà avui dijous, a les set de la tarda.

spot_img

El + Vist