7.2 C
Lloret de Mar

Una fotografia de David Salcedo, reconeguda com una de les millors obres d’art del 2018 a Barcelona

L’han escollida Artssspot i Opening BCN, i ara és el públic qui ha de votar per decidir quines d’aquest centenar són les millors.

La imatge reconeguda
La imatge reconeguda

Darreres Notícies

Una fotografia del lloretenc David Salcedo és una de les 100 millors obres d’art vistes a Barcelona el 2018. L’han escollida Artssspot i Opening BCN, i ara és el públic qui ha de votar per decidir quines d’aquest centenar són les millors.

servicios profesionales jimenez

L’obra del fotògraf lloretenc forma part d’un projecte titulat 3, que parla sobre una experiència personal. David Salcedo va decidir tancar aquesta experiència amb la publicació d’un llibre que incloïa totes les fotografies del projecte. En va editar un centenar i, per sorpresa seva, els va vendre tots en un sol dia a països d’arreu d’Europa. Tot i l’èxit, va decidir donar per finalitzat el projecte.

Tot i que no va editar més llibres, la galeria Art Deal Project va veure l’obra i va insistir-li per poder fer-ne una exposició. Va ser aleshores, a principis del 2018, quan van veure la fotografia que ara ha estat reconeguda com una de les millors obres de l’any.

Per votar la fotografia de David Salcedo com la millor obra exposada a Barcelona el 2018, cal adreçar-se a la pàgina web d’Artssspot.

D’altra banda, aquests dies l’artista és a Granada, a punt d’inaugurar una exposició en el centre d’art José Guerrero sobre la novel•la La balsa de la piedra de José Saramago, que defensa que la península Ibèrica comparteix una cultura que no és rigorosament europea i per això s’esquerda pels Pirineus i se separa del continent.

Després d’anys de molta dedicació, el lloretenc ha aconseguit viure, tot i que de manera una mica precària, de la fotografia i de tot el que l’envolta. David Salcedo complementa la feina de fotògraf amb beques, residències artístiques, conferències i cursos.

spot_img

El + Vist