11.7 C
Lloret de Mar

‘Una història d’amor i desig’, nova projecció del cicle Cinema i Dona

El Cineclub Adler i l'Aurora faran la projecció avui dijous, a les 20.30 hores, al Teatre de Lloret.

Una escena de la pel·lícula 'Una historia de amor y deseo'
Una escena de la pel·lícula 'Una historia de amor y deseo'

Darreres Notícies

Avui dijous, hi ha sessió amb el Cineclub Adler, que projecta la pel·lícula Una història d’amor i desig, dins del cicle Cinema i Dona, coorganitzat amb l’associació L’Aurora.

servicios profesionales jimenez

L’argument és el següent: l’Ahmed és un noi de 18 anys, francès d’origen algerià, que ha crescut a l’extraradi de París. A la universitat, coneix la Farah, una jove tunisiana plena d’energia que acaba d’arribar a París. Mentre descobreix una col·lecció de literatura àrab sensual i eròtica que mai no va imaginar que existís, l’Ahmed s’enamora perdudament de la Farah, però, tot i que se sent literalment abocat pel desig, intentarà resistir-s’hi.

El president del cineclub, Joan Moret, assenyala que “és una història d’amor i de seducció adolescent”, on la directora, Leyla Bouzid, “explora la relació de la cultura amb la sexualitat” i que, a més, “vindica la riquesa d’una literatura àrab amagada històricament per l’islam”.

“Un film que explora la relació de la cultura amb la sexualitat i que, a més, vindica la riquesa d’una literatura àrab amagada històricament per l’islam”

Joan Moret

La projecció es farà avui, a dos quarts de nou del vespre, al Teatre i s’inclou dins la programació de la Capital de la Cultura Catalana.

spot_img

El + Vist