20 C
Lloret de Mar

Una lloretenca darrere les xarxes socials del Polònia, que acaba de rebre el Premi Nacional de Comunicació

Tot i que reconeix que riuen molt en els rodatges, Anna Canudas assegura que darrere les càmeres hi ha moltes hores de feina.

Anna Canudas
Anna Canudas

Darreres Notícies

La lloretenca Anna Canudas suma al seu currículum un Premi Nacional de Comunicació. No ella personalment, però sí el programa de TV3 on treballa: Polònia.

Els Premis Nacionals de Comunicació es lliuren des del 1999 i reconeixen les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya o en llengua catalana.

Aquest any, el jurat ha escollit la producció de Minoria Absoluta com a millor en la categoria de Televisió, per haver fet sàtira política durant tants anys, aportant pluralitat democràtica a l’espai català de comunicació. Per a Anna Canudas és un premi molt merescut.

“Fem una feina molt important, crec que l’humor és bàsic i, sobretot, riure-se’n d’un mateix i, en el cas de la política, encara és més necessari”

Anna Canudas

Polònia està emetent la 17a temporada i Anna Canudas s’hi va sumar a la 14a com a responsable de les xarxes socials. Tot i que reconeix que riuen molt en els rodatges, assegura que darrere les càmeres hi ha moltes hores de feina.

“És cert que riem molt, sobretot al plató quan estem gravant, però la jornada laboral és de moltíssimes hores per arribar amb l’actualitat de l’últim moment dijous a la nit”

Anna Canudas

Per a l’equip del Polònia és molt necessari tenir presència a les xarxes socials avui en dia, ja que és la manera més efectiva d’arribar al públic jove. El que solen destacar són els musicals, els gags de més actualitat, sobretot si és d’alguna cosa que ha passat dimecres o dijous, i els que creuen que poden ser més virals perquè poden ser més divertits o perquè és una cosa més social amb la qual la gent empatitzarà.

A l’Anna li han preguntat moltes vegades quin és el seu gag preferit i, tot i que la decisió és difícil, es decanta pel musical de Bohemian Rapsody.

Canudas va fer les pràctiques de Periodisme a la Segona Hora de RAC 1, produït per Minoria Absoluta; a partir d’aquí, al cap d’un temps la van trucar per fer de community manager del Polònia. I des d’alehsores també treballa en la gestió de les xarxes d’altres programes i sèries, com ara Les de l’hoquei o El Forester.

spot_img

El + Vist