11.9 C
Lloret de Mar
Hospital de Calella

Una nova sala d’ecografies a l’Hospital de Calella permet fer tot tipus d’exploracions radiològiques

Aquesta incorporació donarà servei als pacients de les comarques de La Selva i el Maresme i permetrà reduir les llistes d'espera, segons el centre sanitari.

Hospital de Calella

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

L’Hospital de Calella ha posat en funcionament una nova sala d’ecografies dotada amb un equip d’alta gamma que permetrà fer tot tipus d’exploracions radiològiques. Aquesta incorporació donarà servei als pacients de les comarques de La Selva i el Maresme i permetrà reduir les llistes d’espera, segons el centre sanitari.

Pau Galindo, Cap de Radiologia de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, es mostra satisfet amb aquesta nova unitat i destaca la seva qualitat tecnològica.

Aquesta incorporació, juntament amb altres millores que s’han dut a terme al Servei de Radiologia del centre, ha de permetre incrementar el nombre d’exploracions anuals i reduir a mig termini les llistes d’espera en gairebé la meitat. Es calcula que es faran un 19,4% més d’ecografies anuals, passant de les 18.000 actuals a les 21.500.

Aquest nou aparell se suma als que ja té el servei de Radiologia de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva. En concret, en té tres a Calella i un a l’Hospital Comarcal de Blanes.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.