20 C
Lloret de Mar
Hospital de Calella

Una nova sala d’ecografies a l’Hospital de Calella permet fer tot tipus d’exploracions radiològiques

Aquesta incorporació donarà servei als pacients de les comarques de La Selva i el Maresme i permetrà reduir les llistes d'espera, segons el centre sanitari.

Hospital de Calella

Darreres Notícies

L’Hospital de Calella ha posat en funcionament una nova sala d’ecografies dotada amb un equip d’alta gamma que permetrà fer tot tipus d’exploracions radiològiques. Aquesta incorporació donarà servei als pacients de les comarques de La Selva i el Maresme i permetrà reduir les llistes d’espera, segons el centre sanitari.

Pau Galindo, Cap de Radiologia de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, es mostra satisfet amb aquesta nova unitat i destaca la seva qualitat tecnològica.

Aquesta incorporació, juntament amb altres millores que s’han dut a terme al Servei de Radiologia del centre, ha de permetre incrementar el nombre d’exploracions anuals i reduir a mig termini les llistes d’espera en gairebé la meitat. Es calcula que es faran un 19,4% més d’ecografies anuals, passant de les 18.000 actuals a les 21.500.

Aquest nou aparell se suma als que ja té el servei de Radiologia de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva. En concret, en té tres a Calella i un a l’Hospital Comarcal de Blanes.

spot_img

El + Vist