8 C
Lloret de Mar

Una sardana i un pessebre vivent faran pujar els més de 8.000 euros que Lloret ha recaptat per la Marató

Fins ara la vila ha recollit 8.359,55 euros, però queden el pessebre vivent de la Immaculada Concepció, dimecres, i la sardana de l’Oficina de Català, dijous.

El marcador de La Marató, en tancar ahir
El marcador de La Marató, en tancar ahir

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha aportat 8.359,55 euros a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Tots es destinaran a la mateixa causa: la investigació de les malalties minoritàries.

servicios profesionales jimenez

Al llarg d’aquest cap de setmana s’han fet activitats de tot tipus: el Mercat de Nadal organitzat per l’escola Pompeu Fabra, la xocolatada popular de la farmàcia Imma Espinet, la ruta per la costa el Centre Excursionista, la cursa de la llar d’infants Marinada, el concert de Nadal i la ballada de country del Casal de la Gent Gran.

En Dani, a la cursa de la Marinada (NRLL)

A més, el restaurant Natsumi ha aportat tots els ingressos d’aquest diumenge a la Marató, mentre que encara falta sumar el 10% de la recaptació de tot el cap de setmana a La Campana.

De cara a aquesta setmana, els propers actes solidaris són el pessebre vivent de dimecres a la Immaculada Concepció i la sardana per la Marató de l’Oficina de Català, que aquest dijous farà la seva festa de Nadal, tal com ha explicat la directora, Cesca Cornellà.

Es ballarà La Santa Espina, amb la intenció que les persones nouvingudes, tant alumnes dels diferents cursos de català com membres de les parelles lingüístiques coneguin la dansa tradicional catalana. Cesca Cornellà ha explicat que feia temps que tenien ganes de col•laborar amb la Marató. La sardana per la Marató és aquest dijous, a dos quarts de set de la tarda a l’escola Esteve Carles i hi participaran unes 150 persones.

A nivell general, La Marató va tancar ahir amb un marcador de 9.404.256 euros. Tot i així, la xifra encara pujarà més els propers mesos. Es poden fer donatius fins al 31 de març de quatre maneres diferents:

– Per telèfon: Aquest any, canvia el número. Cal trucar al 900 21 50 50. I, si truques des de l’estranger, marcar el 0034 933 25 81 82.

– Per internet

– Per transferència bancària al número de compte: ES94 2100 0555 34 0202122222

– Per Bizum, des de l’apartat “Donacions”, amb l’identificador de La Marató: 33333

spot_img

El + Vist