15.2 C
Lloret de Mar

Una tirolina de 25 metres i un rocòdrom, al nou parc infantil, que estarà acabat aquest febrer

Es tracta d'una remodelació total del parc del costat de l'escola Pere Torrent, seguint una proposta de l'Ajuntament dels Infants, i el cost dels treballs és de 115.000 euros.

Les obres al parc infantil del costat del Pere Torrent
Les obres al parc infantil del costat del Pere Torrent

Darreres Notícies

L’Ajuntament està fent obres al parc infantil que hi ha ubicat al costat de l’escola Pere Torrent i del pavelló municipal d’esports.

servicios profesionales jimenez

Segons el regidor de parcs i jardins, Eduardo López, el parc estava molt deteriorat i calia fer-hi una actuació. Es tracta d’una renovació total, tenint en compte la proposta que es va fer a través de l’Ajuntament dels Infants.

“Tobogans, casetes, una tirolina doble de 25 metres d’allargada, un rocòdrom… és el que van demanar a l’Ajuntament dels Infants”

Eduardo López

A més a més, el parc es dividirà en dues zones, segons l’edat: una per a menors de sis anys i una per als infants més grans.

Després de remodelar aquest parc, conegut com el Parc del Fofó, el Govern municipal té previst millorar els del Turó d’en Buc, el de Donya Elvira (ubicat on hi havia l’antic sanatori) i un al Sepulcre Romà. Amb tot plegat, segons Eduardo López, demostren la forta inversió que s’ha fet els últims anys perquè tots els parcs infantils estiguin en bones condicions.

“Aquest govern ha fet una inversió molt gran en tots els parcs infantils, que en tenim 32 i només en queden dos o tres per renovar”

Eduardo López

Pel que fa al parc del costat del Pere Torrent, les obres es preveu que s’acabin aquest mes de febrer i el cost és de 115.000 euros.

spot_img

El + Vist