3.7 C
Lloret de Mar
Els participants del Campus (Fundació Climent Guitart)

Una vintena de joves migrants participen al segon Campus de les fundacions Climent Guitart i del Barça

És un Campus d’Hostaleria i Esport, que al llarg d’una setmana inculca diferents valors a través del futbol i, a més, els forma en restauració, tant en cuina com en sala.

Els participants del Campus (Fundació Climent Guitart)

Darreres Notícies

Una vintena de joves migrants sense referents adults han pogut gaudir de la segona edició del campus que organitzen de manera conjunta la Fundació Climent Guitart i la Fundació Barça.

El coordinador del projecte, Roberto Torregrosa, assenyala que les valoracions són molt positives. És un Campus d’Hostaleria i Esport, que al llarg d’una setmana inculca diferents valors a través del futbol i, a més, els forma en restauració, tant en cuina com en sala.

“Treballar les habilitats i les competències com a equip i com a ésser humà a través del futbol i la formació en hoteleria, en sala i en cuina”

Roberto Torregrosa

Els participants són adolescents tutelats per la Fundació Diagrama, que sempre es mostren molt agraïts per l’oportunitat.

La primera edició del campus es va fer el 2019 a Lloret de Mar. L’any passat, la pandèmia va impedir celebrar-ho i aquest any s’ha pogut tornar a fer, a l’Aparthotel Guitart de La Molina.

spot_img

El + Vist