7.6 C
Lloret de Mar

Unes 900 persones avui, en el dinar d’homenatge a la gent gran

Amb el reconeixement al matrimoni format per Santiago Ontañón (90 anys) i Conxita Villar (84 anys), amb tota una vida dedicada al turisme hoteler a la destinació.

44è dinar d'homenatge a la gent gran de Lloret.
44è dinar d'homenatge a la gent gran de Lloret.

Darreres Notícies

Prop de 900 persones, en el dinar d’homenatge avui al col·lectiu de la Gent Gran de Lloret de Mar, amb el reconeixement al matrimoni format pels Santiago Ontañón (90 anys) i Conxita Villar (84 anys).

Han estat tota la vida dedicats al turisme hoteler de la destinació, amb diferents establiments d’allotjament. En el cas d’en Santiago Ontañón -qui va ser un històric militant del PP-, acumula una prolífica trajectòria de càrrecs i mèrits en el sector. Per exemple, va promoure el primer pla de Qualitat Hotelera de Catalunya a Lloret, va engegar la Mesa de Turisme a la vila així com una escola de formació professional d’hostaleria a la destinació.

Santiago i Conxita, el matrimoni homenatjat
Santiago i Conxita, el matrimoni homenatjat avui a Lloret.

Possiblement, són l’únic matrimoni en què tots dos han rebut la Medalla de Turisme de Catalunya. Va ser de mans de Jordi Pujol: el 1992 per a Conxita i el 1999 per a Santiago.

Es tracta de la 44a edició d’un acte molt especial, esperat i emotiu amb què el Casal Municipal de la Gent Gran se suma a la Festa Major de Sant Romà, amb aquest àpat a l’hotel Evenia. Donat l’èxit que té el dinar, es limita la participació als majors de 70 anys.

spot_img

El + Vist