11.1 C
Lloret de Mar

Valoració positiva del Convention Bureau a l’European Summer School

Es tracta d'un dels cursos formatius anuals més importants per als professionals del turisme de reunions. S'ha celebrat a la ciutat grega de Tessalònica, des de diumenge passat fins ahir dimecres.

Montse Belisario (directora LLCB), a l'esquerre, amb un equip de treball
Montse Belisario (directora LLCB), a l'esquerre, amb un equip de treball

Darreres Notícies

Bones sensacions del Lloret Convention Bureau (LLCB) a l’European Summer School. Es tracta d’un dels cursos formatius anuals més importants per als professionals del turisme de reunions.

Aquesta ha estat la 32a edició i s’ha fet a la ciutat grega de Tessalònica, on han participat professionals de tot tipus de destinacions que treballen amb el turisme de congressos. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, assegura que les valoracions són molt positives.

Durant tres jornades, s’han fet presentacions sobre bones pràctiques, taules rodones amb la participació de professionals internacionals i ponències per conèixer les principals tendències i dades globals del sector. A més, s’han fet altres activitats paral·leles. Un dels aspectes més importants, segons Elizabeeth Keegan, és la bona feina que s’hi ha fet de treball en equip.

L’European Summer School va començar diumenge passat i va acabar ahir. Aquesta ha estat la segona vegada que el Lloret Convention Bureau ha participat en aquestes jornades de formació d’estiu.

spot_img

El + Vist