26.9 C
Lloret de Mar
Balcó engalanat del nucli antic, del 2014

Els veïns del nucli antic convoquen el concurs de balcons per Festa Major, amb novetats

A més de les categories per adults i nens, s'hi suma una de nova per als aparadors dels comerços.

Balcó engalanat del nucli antic, del 2014

Darreres Notícies

Colors, ornaments, mocadors de Santa Cristina o bé elements tradicionals i altres motius de la Festa Major engalanaran els balcons del nucli antic des de divendres i fins el 26 de juliol, diada de Sant Elm. El motiu és el concurs que organitzen els veïns del casc històric de Lloret. Demanen que es decorin els balcons i se sumin així a la festa major.

La novetat d’aquesta cinquena edició –que inclou categoria per adults i per nens- és que el concurs es fa extensiu als comerços del nucli antic perquè ornamentin els seus aparadors. En aquest sentit, es recupera una competició feta anys enrere a la vila.

Els veïns del nucli antic van començar el concurs veient que, de forma espontània, es decoraven els balcons per Santa Cristina. Durant aquests anys, el resultat han estat ornaments imaginatius i molt lloretencs.

Marina Garcia, membre de l’associació veïnal, afegeix que un dels objectius és promocionar el nucli antic entre la resta de veïns. Afegeix que “els convidem que aixequin la mirada, que descobreixin l’arquitectura dels edificis, i que passegin per carrers com de la Unió,  Sol o Josep Lluhí”.

Els balcons han d’estar ben engalanats des d’aquest divendres fins el 26 de juliol per participar al concurs. Serà el dia de Sant Elm quan es doni a conèixer el veredicte del jurat i es faci el lliurament de premis per als tres millors balcons. A més, els nens podran participar, el mateix 26, en el concurs de dibuix. Tot plegat serà a partir de les 19 hores, a la plaça de l’Església.

Els interessats en participar, han d’omplir el formulari que trobaran a http://veinsnuclianticlloret.com/ o bé contactar-hi per Facebook.

spot_img

El + Vist