17.8 C
Lloret de Mar

‘Veus que no veus’ denuncia la invisibilitat femenina a l’escenari

L'espectacle de Pepa Plana, que es representa avui al Teatre de Lloret, planteja què passa quan els números clàssics de clown són interpretrats només per dones.

Les dues pallasses de 'Veus que no veus'.
Les dues pallasses de 'Veus que no veus'.

Darreres Notícies

A partir dels anomenats números clàssics, ja va sent hora que algú hi posi la versió en femení. Com canvien i quin significat agafen quan es juguen des de dues pallasses en compte de dos pallassos?

servicios profesionales jimenez

La companyia de la Pepa Plana sempre ha reivindicat la figura de la pallassa en un món majoritàriament masculí, principalment en el marc dels pallassos teatrals. Ara vol entrar en els números clàssics de circ, encara que amb la intenció d’embolicar-los dins una història.

‘Veus que no veus’ ha rebut el Premi Zirkòlika de Circ 2019 al millor espectacle de pallassos per l’estètica i posada en escena, l’alt nivell de la tècnica còmica, haver immigrat del teatre, un treball de parella amb gran talent i sintonia i per recuperar les entrades clàssiques.

És una obra per a adults, que es representa aquest divendres, a partir de les 20h, al Teatre de Lloret de Mar, amb el suport de l’associació de dones l’Aurora.

spot_img

El + Vist