4.2 C
Blanes
Vicenç Altaió

Vicenç Altaió tancarà el cicle Lloret Radical Poesia aquest dijous a la tarda

A les 19.30 hores, a la sala polivalent de la Biblioteca, amb entrada gratuïta, el poeta vallesà farà un recital i presentarà el seu llibre 'Miró i els poetes catalans'.

Vicenç Altaió

Darreres Notícies

El poeta vallesà Vicenç Altaió tancarà el cicle Lloret Radical Poesia. Serà aquest dijous al vespre, amb un recital i la presentació del seu llibre Miró i els poetes catalans.

L’artista lloretenca Neus Dalmau, impulsora del cicle i presidenta del LEAD, destaca que Altaió és un dels referents de la poesia catalana actual. El convidat és un artista polifacètic, que ha publicat una trentena de llibres, entre narrativa, poesia i assaig. A més, ha estat lligat al món del cinema, interpretant el paper de Giacomo Casanova a la pel·lícula Història de la meva mort, d’Albert Serra.

La presentació del llibre i el recital de Vicenç Altaió es farà aquest dijous, a dos quarts de vuit de la tarda, a la sala polivalent de la Biblioteca. L’entrada és gratuïta.

D’aquesta manera, es tancarà la primera edició del Lloret Radical Poesia, un cicle pel que han passat poetes com Enric Cassasses, Josep Pedrals, Dolors Miquel, Carles Rebassa o la lloretenca Neus Dalmau, que fa una valoració molt bona de la iniciativa i espera poder repetir-la la propera temporada.

Carles Rebassa al Lloret Radical Poesia (LEAD)

D’altra banda, cada dissabte el LEAD organitza un taller de cançons a la Capella dels Sants Metges. Les portes estan obertes a tothom, amb l’única voluntat de passar una bona estona a través de la música.

Els tallers de cançons es fan cada dissabte, de dos quarts de sis a dos quarts de vuit de la tarda. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist