17.9 C
Lloret de Mar

Victor Tomàs (Barça) entregarà els premis del torneig d’handbol

800 jugadors d’hanbdol, vinguts d’arreu d’Europa, es troben aquests dies a la vila en motiu del torneig internacional Vila de Lloret. Les finals de totes les categories tindran lloc aquest dimecres, a partir de les 3 de la tarda, en el pavelló del Molí. Tot i que és aviat per parlar de favorits, l’organització assenyala […]

Víctor Tomàs, jugador del Barça d'handbol
Víctor Tomàs, jugador del Barça d'handbol

Darreres Notícies

800 jugadors d’hanbdol, vinguts d’arreu d’Europa, es troben aquests dies a la vila en motiu del torneig internacional Vila de Lloret. Les finals de totes les categories tindran lloc aquest dimecres, a partir de les 3 de la tarda, en el pavelló del Molí. Tot i que és aviat per parlar de favorits, l’organització assenyala que els equips catalans i de Dinamarca “van forts”.

servicios profesionales jimenez

Una de les responsables del Club d’Handbol Lloret, Clàudia Peña, assenyala que demà comptaran amb un convidat d’excepció. Es tracta de Víctor Tomàs, jugador del Barça “que ens farà l’honor d’entregar els trofeus als guanyadors”.

Sense oblidar que Valero Rivera, exseleccionador espanyol d’handbol, actualment a Qatar, és el padrí del torneig de Lloret, que enguany arriba a la 5a edició. El disputen 800 jugadors, provinents de Catalunya, País Basc, França, Alemanya, Anglaterra i nord d’Europa. Competeixen en totes les categories, de benjamí a sènior, tant masculí com femení.

Les finals seran demà a la tarda, en el pavelló del Molí.

Mentre aquesta competició es troba en el seu punt àlgid, una altra -força espectacular- va acabar ahir a la platja gran de Lloret. Va ser el torneig de disc volador o frisbee, que va guanyar un equip americà. Un dels organitzadors, Ander Bermúdez, exposa que els guanyadors “són americans residents a Espanya, que es troben especialment per jugar al nostre torneig” i destaca que “l’any passat van arribar a la semifinal i aquest cop han guanyat”. Si aquests han estat els vencedors del torneig de disc volador a la platja, l’altre equip destacat han estat els ‘Peixets’ de Barcelona. Han rebut el premi al joc net, en què han tingut el màxim respecte per les normes i adversaris.

La competició ha reunit des del cap de setmana passat fins ahir dilluns 300 jugadors d’àmbit internacional a la platja gran de Lloret. Aquesta ha estat la 10a edició del Torneig Costa Brava Ultimate Frisbee.

spot_img

El + Vist