22.4 C
Lloret de Mar
Miguel Molina celebrant la victòria al circuit francès

Victòria de Miguel Molina al circuit francès Paul Ricard en l’European Le Mans Series

El pilot lloretenc, juntament amb els seus companys d’equip, els italians Rino Mastronardi i Matteo Cressoni, va pujar a l’esglaó més alt del podi i l’equip Iron Lynx (Ferrari) augmenta el seu avantatge en el primer lloc del campionat.

Miguel Molina celebrant la victòria al circuit francès

Darreres Notícies

Miguel Molina va aconseguir la segona victòria de la temporada en l’European Le Mans Series, al circuit Paul Ricard, a França. El pilot lloretenc, juntament amb els seus companys d’equip, els italians Rino Mastronardi i Matteo Cressoni, va pujar a l’esglaó més alt del podi i l’equip Iron Lynx (Ferrari) augmenta el seu avantatge en el primer lloc del campionat.

El pòdium del circuit francès Paul Ricard

Molina es mostra molt satisfet per l’actuació. Assenyala que van protagonitzar una bona cursa en què l’aspecte més important va ser la gestió dels neumàtics.

“Va ser una cursa on la gestió de neumàtics va ser molt important i el Ferrari els cuida molt bé

Miguel Molina

Recordem que, fins al moment, l’equip Iron Lynx, amb Miguel Molina, Rino Mastronardi i Matteo Cresson, ha aconseguit dues victòries i un tercer lloc, en les tres curses que s’han disputat fins al moment. La pròxima cita de l’European Le Mans Series serà al mític circuit italià de Monza.

El lloretenc, abans, afrontarà una nova cita del Mundial de Resistència. Serà aquest cap de setmana en les 8 hores al circuit de Portimao, a Portugal. 

spot_img

El + Vist