9.2 C
Lloret de Mar
Cartell

Visita nocturna al cementiri, teatralitzada i musicada, per tancar Sant Jordi

L’activitat, que és gratuïta, començarà a les nou de la nit i no cal fer reserva prèvia.

Cartell

Darreres Notícies

La diada de Sant Jordi a Lloret es culminarà amb una visita nocturna teatralitzada i musicada al cementiri. Un noi recordarà les històries que li explicava el seu avi quan era petit relacionades amb aquest espai. A partir d’aquest argument, s’explicaran diferents contes d’Oscar Wilde, Jorge Bucay i d’Ana Peña, que és la responsable de la visita.

Ana Peña ha remarcat que serà una visita emotiva i que en cap cas es pretén fer passar por al públic. A més, per celebrar Sant Jordi es repartiran roses entre tots els assistents.

L’activitat, que és gratuïta, començarà a les nou de la nit i no cal fer reserva prèvia. L’actor Albert Muntaner i el músic Manel Alsina seran els encarregats d’acompanyar el públic al llarg de la visita.

Tot i així, cal tenir en compte que en aquesta visita especial de Sant Jordi no s’explica la història del cementiri. Qui estigui interessat en conèixer tots els detalls de l’equipament, en tindrà l’oportunitat cada primer diumenge de mes entre maig i setembre. Es durà a terme una visita titulada Cementiri d’ànimes.

Ana Peña ha afegit que en aquesta visita es farà un recorregut diferent a l’habitual i es comptarà amb una il•luminació especial. En aquest cas, les visites, que començaran a dos quarts de deu de la nit, també seran gratuïtes, però caldrà fer reserva prèvia al Museu del Mar perquè les places estan limitades a 50.

spot_img

El + Vist