30.1 C
Lloret de Mar
La inauguració de la nova temporada a Water World

Water World ha tornat a obrir les portes amb novetats i ganes de potenciar la seva gastronomia

El parc ha estrenat la temporada aquest divendres, 20 de maig, en la mateixa època en què ho feia abans de la pandèmia.

La inauguració de la nova temporada a Water World

Darreres Notícies

Water World torna a obrir portes en l’època en què ho feia abans de la pandèmia. Després de dos anys de fortes restriccions, el parc aquàtic de Lloret de Mar ha tornat a rebre usuaris aquest divendres, 20 de maig, és a dir, en una data similar a quan ho feia abans que esclatés la crisi del coronavirus.

Ho ha fet amb algunes novetats i amb l’objectiu de batre rècord de visitants o, com a mínim, d’aconseguir unes xifres similars al 2019, tal com ha apuntat el director de l’equipament, Julià López-Arenas.

“Estem molt esperançats amb què aquesta temporada puguem recuperar certa normalitat i, de fet, ja ho hem fet podent obrir el 20 de maig, que des del 2019 no ho fèiem”

Julià López-Arenas

Entre les novetats, destaca la creació d’algunes zones VIP i una nova oferta gastronòmica.

“Que la restauració sigui un punt molt fort del parc i que la gent gaudeixi de les estones que dedica a fer una aturada per dinar”

Julià López-Arenas

Finalment, també cal posar de relleu la creació del nou servei FastPass, que comptarà amb dues modalitats: la Water World, que servirà per saltar-se les cues una vegada en cadascuna de les sis atraccions que tenen més demanda, i la Premium, que serà il·limitada.

Un dels tobogans emblemàtics del Water World
Un dels tobogans emblemàtics del Water World

A l’acte d’inauguració de la temporada, hi ha assistit una àmplia representació de polítics municipals, entre els quals l’alcalde, Jaume Dulsat, que remarca la importància que té Water World per a la destinació.

“Water World, com a oferta turística d’oci diürn és absolutament estratègic per a un lloc com Lloret de Mar”

Jaume Dulsat
L'alcalde, a la inauguració de la temporada del Water World
L’alcalde, a la inauguració de la temporada del Water World

També ho ha assenyalat el president del Gremi d’Hotelers, Enric Dotras, que ha ressaltat que el parc aposta per la sostenibilitat i potencia l’entorn natural amb més de 500 pins distribuïts per tot el parc.

“Gràcies per tenir aquest parc a Lloret de Mar, crec que és el més important d’Europa i crec que són les instal·lacions d’oci diürn més important de Lloret de Mar”

Enric Dotras

Tant l’alcalde com el representant dels hotelers, han coincidit en què, de moment, les previsions per a la temporada són molt optimistes i, si res no es torça, Lloret viurà un estiu molt similar al del 2019.

spot_img

El + Vist