18.2 C
Lloret de Mar

Welcome and Friends primera comparsa a Tossa i els Encantats tercera carrossa i primera forània

La Mainada va guanyar el premi a la gresca i Xauxa i Disbauxa van ser cinquens en comparsa.

Welcome and friends
Welcome and friends

Darreres Notícies

El Carnaval de la Costa Brava Sud es va tancar el passat cap de setmana a Tossa de Mar, en què fins a quatre colles lloretenques es van endur premis a la rua de la població veïna. I no han estat guardons menors, perquè ‘Welcome and Friends’ s’ha endut el primer premi com a comparsa; el cinquè ha estat per a ‘Xauxa i Disbauxa‘; ‘Encantats’ s’ha classificat com a tercera carrossa de la desfilada i primera forània; i finalment ‘La Mainada’ ha rebut el premi a la gresca.

Tots aquests guardons i els que han rebut en altres rues, es valoren en termes molt positius per part dels representants lloretencs. Leat Levi, de la colla ‘Welcome and Friends’, ha explicat que amb aquesta comparsa, formada per un centenar de persones, han rebut el primer premi a Lloret i a Tossa, i el quart a Calella.

Albert Ferrández, de la colla Encantats, ha comentat que el grup està format per una 70a de membres. Amb aquesta carrossa han guanyat a la rua lloretenca, també a la Vidreres i a Riells, han quedat segons a Blanes i tercers a Tossa.

La comparsa de la Mainada, amb una 50a de persones, ha rebut un premi amb molt de mèrit a Tossa: el de la gresca. També van ser segons a Lloret, tal com ha recordat Azucena Marín.

Recordem que a Tossa una altra colla lloretenca ha rebut premi. Han estat els Xauxa i Disbauxa, que han quedat cinquens a la categoria de comparsa.

spot_img

El + Vist