11.4 C
Lloret de Mar
Werther

Werther és la peça que es comentarà al club de lectura d’òpera d’aquest divendres

El text es comentarà a les 19 hores a la sala polivalent de la biblioteca.

Werther

Darreres Notícies

Werther centra avui la sessió del club de lectura d’òpera a la Biblioteca de Lloret. L’argument d’aquest drama líric en quatre actes, basat en la novel·la de Goethe, es basa, precisament, en el personatge de Werther. Enamorat de Charlotte, viu un amor impossible, perquè ella ja està promesa amb un altre home.

Després del matrimoni, Charlotte l’aparta del seu costat. La desesperació porta Werther a suïcidar-se i acaba morint a les mans de la seva estimada. Pol Avinyó, del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, conclou, per tant, que es tracta d’una tragèdia romàntica.

Precisament, Pol Avinyó serà l’encarregat de comentar l’òpera aquesta tarda a Lloret. Ell mateix convida a tothom a assistir-hi i remarca que Werther és una bona òpera per a la gent que s’inicia en aquest gènere.

Pol Avinyó ha remarcat que la intenció del Liceu és fer arribar l’òpera al gran públic i trencar el mite que només els experts poden gaudir-ne. El comentari de l’òpera Werther a Lloret el farà avui, a les set de la tarda a la sala polivalent de la biblioteca.

spot_img

El + Vist