17.6 C
Lloret de Mar
Els joves de Xatrac, a Tossa de Mar.

Xatrac busca voluntaris per fer una neteja aquest dissabte a la platja de Tossa

L'activitat forma part de les estades marines amb joves de Lloret, Girona, Sant Gregori, Sant Cugat, Sant Pol, Barcelona i Pallejà.

Els joves de Xatrac, a Tossa de Mar.

Darreres Notícies

Xatrac organitza les estades marines per a joves, amb una neteja de la platja i de l’aigua de Tossa de Mar, aquest dissabte. Hi participen 12 adolescents que col·laboren en la conservació dels ecosistemes marins, per tal d’evitar la pol·lució provocada pels plàstics.

Els 12 joves provenen de Lloret, Girona, Sant Gregori, Sant Cugat, Sant Pol, Barcelona i Pallejà. Tots ells demanen voluntaris per participar en la neteja. Inés Segura, una de les joves voluntàries de l’activitat, assenyala que “hem organitzat una neteja marina a la platja gran de Tossa, ajudarem a conservar els ecosistemes marins de la pol·lució de plàstic”.

Els joves de Xatrac, a la platja de Tossa.
Els joves de Xatrac, a la platja de Tossa.

Les estades marines de Xatrac són una activitat innovadora on els joves es converteixen en experts en el medi marí i col·laboren en la seva onservació. Es fan al llarg de 15 dies i els participants dormen a Tossa, al casal de joves, i cada dues setmanes es renova el grup de joves voluntaris.

Cartell de les estades marines per a joves de Xatrac

A través d’aquesta activitat, es fomenta la cooperació i el desenvolupament personal, a la vegada que es permet conèixer, descobrir i conservar la costa catalana. Els participants estan acompanyats d’un equip de professionals amb personal titulat en biologia, oceanografia i lleure.

Els interessats han d’escriure un correu a estadesmarines.joves21@gmail.com o contactar a través del compte de Xatrac a Instagram.

spot_img

El + Vist