22.4 C
Lloret de Mar
Snorkel l'any passat, amb Xatrac.

Xatrac ofereix activitats educatives de lleure amb l’entorn natural

L'entitat ofereix casal aquest estiu, amb snorkel i altres propostes, i les estades marines amb voluntariat a Tossa de Mar.

Snorkel l'any passat, amb Xatrac.

Darreres Notícies

Xatrac ha obert les inscripcions per a les activitats d’estiu a la Casa del Mar, situada a l’extrem sud de la platja de Fenals, entre la platja i el bosc.

La presidenta de Xatrac, Ariadna Peña, explica que les propostes que fan a petits i joves combinen el lleure amb l’educació. Així “coneixen la natura amb les nostres activitats i entenen la importància de conservar l’entorn”.

Neteja de la platja (Xatrac)
Neteja de la platja amb Xatrac, al 2022.

L’entitat ofereix el casal marí, en què l’activitat estrella és fer snorkel, a més de sortides al bosc de Fenals. El casal es farà els matins, de dilluns a divendres, entre el 26 de juny i l’1 de setembre. s’adreça als infants de 4 a 13 anys i les inscripcions, a través del web de Xatrac, es poden fer per setmanes.

D’altra banda, hi ha les estades marines, que són activitats de voluntariat adreçades a nois i noies entre 14 i 17 anys. En aquest cas, les estades es faran a Tossa de Mar del 9 al 22 de juliol. Els joves duen a terme tot tipus d’iniciatives, com una neteja a la platja, un catàleg d’espècies marines o bé un estudi sobre la qualitat de l’aigua.

spot_img

El + Vist