24.7 C
Lloret de Mar
Xavi Fornaguera, en una fotografia promocional.

Xavi Fornaguera presenta el treball ‘Self Destruction’ a la sala Luz de Gas

El concert s'ha previst el proper 2 de maig i serà una primícia del disc, que es publicarà al juny.

Xavi Fornaguera, en una fotografia promocional.

Darreres Notícies

L’artista lloretenc Xavi Fornaguera presenta el seu nou treball ‘Self Destruction’ el proper 2 de maig en una sala mítica de Barcelona: Luz de Gas. Després del seu pas per televisió, quan es va donar a conèixer quan era petit, i uns quants anys actuant pels escenaris, Fornaguera donarà a conèixer el seu “treball més ambiciós”.

‘Self Destruction’ és un disc propi amb barreges de sons i estils com R&B, Soul, Jazz i Pop, amb què relata els moments més autodestructius de la seva vida. El lloretenc explica que el seu “jo més autodestructiu” li ha manifestat problemes però que ha sabut trobar l’equilibri.

fornaguera 2

Tot i que el seu treball es publicarà al mes de juny, l’artista el porta en exclusiva a l’emblemàtica sala Luz de Gas. El concert inclourà les cançons de ‘Self Destruction’ i altres versions que han inspirat Fornaguera. El mateix Fornaguera explica que “és un honor tocar en aquesta sala de prestigi” i fa una crida als lloretencs perquè hi assisteixin.

L’actuació començarà amb una sessió de la Daniela, una DJ emergent influïda pel hip hop, música llatina i música negra. En Xavi estarà acompanyat a l’escenari amb diferents artistes i amics. En concret, ell agraeix el suport de Marc Sabaté (Guitarrista), Sergi Campos (Bateria), Eloi Compte (Piano), Guim Ros (Baix), Alejandro Vallina (Saxo Alt), Alex Martínez (Trompeta).

El concert amb Xavi Fornaguera del proper 2 de maig a Luz de Gaz començarà a les 21.30h. L’obertura de portes serà una hora abans.

spot_img

El + Vist