15.1 C
Lloret de Mar

Xavier Albertí es reivindica “com a lloretenc”, en rebre el premi Persona dels guardons Orgull Lloretenc

Junts per Lloret també va guardonar la Fundació Climent Guitart, l'Hotel Rigat i Joventut Sa Romana.

Els guardonats als premis Orgull Lloretenc 2020
Els guardonats als premis Orgull Lloretenc 2020

Darreres Notícies

Xavier Albertí, la Fundació Climent Guitart, l’associació Joventut Sa Romana i l’Hotel Rigat Park & Spa han estat els guanyadors de la segona edició dels premis Orgull Lloretenc 2020.

Els guardons, que impulsa Junts per Lloret, reconeixen la tasca d’una persona, d’una entitat, d’una empresa i d’una acció solidària destacada en l’àmbit local.

El director artístic del Teatre Nacional de Catalunya, el lloretenc Xavier Albertí, ha estat premiat en la categoria de Persona. L’alcalde Jaume Dulsat ha reconegut que “Lloret deu molt a l’actual dirigent del TNC” i, per aquest motiu, s’ha decidit posar en valor la seva extensa trajectòria. Per la seva banda, Albertí s’ha mostrat molt satisfet i, a la vegada, ha reivindicat els seus orígens davant del públic.

Xavier Albertí amb el premi ‘Persona’ dels Orgull Lloretenc (NRLL)

La Fundació Climent Guitart s’ha endut el premi en la categoria Solidari. L’entitat ha rebut aquesta distinció perquè, segons els organitzadors, “amb recursos propis, la Fundació ha retornat a la societat una part de tot allò que ha rebut”. La presidenta Cristina Cabañas ha rebut amb molta emoció la distinció.

La Fundació Climent Guitart amb el premi ‘Solidari’ dels Orgull Lloretenc (NRLL)

D’altra banda, l’Hotel Rigat Park & Spa ha estat reconegut per ser una empresa local orientada a la sostenibilitat, qualitat i especialització turística. El propietari de l’establiment, Felip Rigat, ha remarcat que, des d’un bon principi, sempre han apostat per Lloret.

L’Hotel Rigat rebent el premi ‘Empresa’ dels Orgull Lloretenc (NRLL)

Per últim, l’associació Joventut Sa Romana s’ha emportat el premi de millor Entitat per l’organització d’activitats que ajuden a cohesionar els més joves. Un membre del col•lectiu juvenil, Antoni Fernández, ha argumentat que aquest guardó els servirà per reforçar, encara més, les seves conviccions.

Joventut Sa Romana amb el premi ‘Entitat’ dels Orgull Lloretenc (NRLL)

Els premis Orgull Lloretenc 2020 han tingut lloc aquest divendres al vespre. L’acte ha comptat amb l’assistència de la tossenca Mariona Illamola, diputada al Congrés. El certamen ha reunit prop d’un centenar de persones, entre membres de la secció local de Junts per Lloret i simpatitzants de la formació política.

spot_img

El + Vist